Volledig scherm
Cas Cornelissen van De Bataven ontwijkt sierlijk een tackle en ontsnapt aan De Paasberg-spelers Gregory Groenemeijer en Roan van Helvoort (rechts). © Fons Sluiter

SC Veluwezoom en De Paasberg uit bekertoernooi gekegeld

ARNHEM - De vierdeklassers SC Veluwezoom en De Paasberg (zaterdag) zijn donderdagavond met grote cijfers uit het districtsbekertoernooi gekegeld.

De Paasberg  leed in Gendt een monsternederlaag bij hoofdklasser De Bataven: 11-0. Bij rust stond het al 4-0. Tim Waterink (3), Damon van Hoften (2), Thijs Derksen (2), Pepijn Lansbergen, Cas Cornelissen, Ties van Huet en Rob Aarntzen waren de Gendtse schutters.

,,We waren kansloos”, zei Paul van Koppenhagen, trainer van De Paasberg. ,,Alleen onze rechtsback Delano van Heemskerk hield zich knap staande. Hij speelde de bal in ieder geval naar dezelfde kleur.”

Improviseren

SC Veluwezoom verloor op sportpark Berg en Bos in Apeldoorn met 7-0 van zaterdagderdeklasser AGOVV. ,,We waren niet compleet”, verklaarde Mo Mouhouti de grote nederlaag. ,,Daardoor moest ik improviseren. Door verkeerde terugspeelballen stonden we al snel met 3-0 achter. In de beker zijn we nu klaar, dus kunnen we ons volledig richten op de competitie.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal