Volledig scherm
SC Veluwezoom. © Erik van 't Hullenaar

SC Veluwezoom wint ‘halve finale’ tegen ONA’53 en hoopt zich veilig spelen tegen kampioen DVV

Rozendaal – SC Veluwezoom (4D) won zondagmiddag op eigen veld met 3-2 van ONA’53 uit Wageningen. Omdat concurrent Arnhemia gelijktijdig verloor van GSV’38 kan SC Veluwezoom nog de nacompetitie voor degradatie ontlopen.Het verschil is nu 2 punten in het voordeel van Arnhemia

,,We hebben de halve finale gewonnen”, sprak Mohammed Mouhouti, trainer van SC Veluwezoom. ,,Zo had ik vooraf deze wedstrijd bestempeld. Nu gaan we op voor de finale zondag tegen kampioen DVV. Maar we blijven natuurlijk wel afhankelijk van Arnhemia.” De Arnhemmers staan op 2 punten meer, en hebben dus op de slotdag wanneer ze op bezoek gaan bij Jonge Kracht nog alles in eigen hand.

Mouhouti was uiteraard erg blij met de overwinning tegen ONA’53. ,,We hebben terecht gewonnen. Na rust kwamen we met 2-1 achter door miscommunicatie. Maar we zijn erin blijven geloven. Ik heb een paar keer gewisseld omdat sommige moe waren. We zitten ook middenin de Ramadan. Maar we hebben gewonnen. De ontlading na afloop was groot.” De coach, die bezig is aan zijn laatste maanden bij SC Veluwezoom, zag dat zijn ploeg de rug rechtte. Pascal Donderwinkel scoorde de 2-2, waarna Sandro Stracquadaini de beslissende treffer (3-2) liet aantekenen. Voor rust was de thuisploeg op voorsprong gekomen door een treffer van Iliass Benatmach.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal