Volledig scherm
PREMIUM
Adrie van der Beek, bestuurslid van Arnhemse amateurclub De Paasberg en arbiter. © Gerard Burgers

Scheidsrechter uit Arnhem gaat 38ste seizoen in; ‘Ik ben gaan fluiten omdat ik niet kon voetballen’

ARNHEM - Een leven zonder voetbal. Adrie van der Beek (61) kan het zich niet voorstellen. De Arnhemmer wordt al decennia lang volledig opgeslokt door een spel waar hij zelf niet goed in was. Naast arbiter is hij bestuurder en teambegeleider en nog meer. Stoppen is nog geen optie voor de Van der Beek.

Hij heeft een simpele verklaring voor zijn enorme activiteitenlijst binnen het voetbalwereldje. ,,Het is me met de paplepel ingegoten. Voetbal is alles voor me.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal