Slap MASV met invallers Tim Cornelisse en Nicky Hofs onderuit

ARNHEM - Koploper MASV (3C) ging op eigen veld verrassend onderuit tegen degradatiekandidaat VIOS Beltrum, 1-2. Bij rust stond het nog 1-0 voor de Arnhemmers door een treffer van Keverley Albertus. Na de pauze trokken de gasten het duel naar zich toe. Freek Helmers (strafschop) en Niek Tuinte vonden het net. 

Trainer Tim Cornelisse, die evenals Nicky Hofs, nog in het veld kwam was pissig. ,,Na de pauze zag ik VIOS strijden tegen degradatie, maar wij streden niet voor het kampioenschap. Op deze wijze kunnen we de titel vergeten”, sprak Cornelisse die geen beroep kon doen op het geschorste drietal Angelo Siep, Ramon van ‘t Veld en Lorenzo Arends. Bovendien is Anthony Vogelaar geblesseerd. 

Met nog 3 duels voor de boeg heeft MASV nog slechts 1 punt voorsprong op OBW.

Volledig scherm
© Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (9%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (37%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1632 stemmen