Volledig scherm
SML begon vorig seizoen tegen MASV met een stadsderby op zaterdagavond. © Gerard Burgers

SML benadert Arnhemse Boys, VDZ en Eldenia voor stadsderby's op zaterdagavond

ARNHEM - Amateurvoetbalclub SML wil de drie stadsderby’s thuis tegen Arnhemse Boys, Eldenia en VDZ op zaterdagavond afwerken.

 ,,Dat geeft toch iets extra’s”, zegt bestuurslid Mark Steinfelder, die rondom de duels activiteiten wil organiseren. ,,En daarmee uiteraard de bezoekers in de kantine vasthouden.” Steinfelder heeft inmiddels contact opgenomen met de andere clubs. ,,Wij willen graag, maar geregeld is het nog niet.” SML speelt dit seizoen in de westelijke derde klasse D en opent zondag 14.00 thuis tegen HDS uit Leersum. De eerste stadsderby staat voor zondag 27 oktober gepland tegen Arnhemse Boys, 8 december volgt SML, 26 januari Eldenia.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (38%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1504 stemmen