SML, ‘Boys’, Arnhemia en SC Veluwezoom bekeren verder, CHRC uitgeschakeld

bekervoetbal zondagSML, Arnhemse Boys, Arnhemia en SC Veluwezoom hebben zondagmiddag door winst hun poule gewonnen. De ploegen zijn geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. 

SML-VVO 6-3 (3-1).

Zonder hoofdtrainer David Roig Garcias, vanwege droevige omstandigheden in Spanje, werd SML door de doelpuntrijke zege poulewinnaar. Na een moeizame start werd het bezoekende VVO met bij vlagen flitsend aanvalsspel opzij gezet. De goals kwamen op naam van Abdellatief Elmalki, Sergio Kaleka, Floyd Mulder, Martijn Kuyt, Michiel Berntsen (SML) Paolo Riva, 6-3 Joshua Gieling. Muqdad Masso, Aron Gerritsen en Paolo Riva (VVO).

Arnhemse Boys werd groepswinnaar door een gelijkspel tegen RVW, 2-2. Joël Libiana zette de Boys op voorsprong, maar via  Roy Lagen en Luuk Hendriks werd het 1-2,  uit een strafschop schoot Libiana zijn ploeg vervolgens naar de volgende ronde.

Arnhemia won met 6-1 van Niftrik. De derde zege in de bekerpoule van de Arnhemmers. Awder Hassan en Hannes Popinghous scoorden beiden tweemaal, Germain Lenting en Cihat Özcelik maakten het half dozijn vol. SC Veluwezoom won met 4-1 door 2 doelpunten van Quincy Eeltink, 1 van Mike Hieltjes en een eigen doelpunt van tegenstander UHC. 

CHRC verloor met 4-3 van SCP, waar het had moeten winnen om door te gaan. Dada da Silva (2) en Davey van der Linden scoorden. SC Rheden eindigde het bekeravontuur voor dit seizoen met een 3-2 zege bij GSV ‘38. Rick Smeenk en Stan Aalders scoorden. De derde treffer was een eigen doelpunt.

Later meer

Arnhemia. Archieffoto.
Volledig scherm
Arnhemia. Archieffoto. © Rolf Hensel
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal