Volledig scherm
Doelman Marc te Witt op archiefbeeld. © Fons Sluiter Huissen

Te Witt gaat, Te Witt komt in Doorwerth

DOORWERTH - Duno heeft op de valreep een extra keeper gestrikt. Marc te Witt komt over van VVO en volgt bij de kersverse zaterdaghoofdklasser zijn jongere broer Ruben op. Die heeft de club uit Doorwerth deze zomer verlaten om te zich focussen op zijn maatschappelijke carrière.

Maar, zo vertelt Marc, ze gaan hem niet dagelijks zien bij Duno. ,,Ik ben overgeschreven naar Duno als stand-in”, aldus de oud-doelman van FC Presikhaaf (later AFC Arnhem), USV Hercules en AZSV Aalten. Duno beschikte al over keeper en oud-prof Patrick ter Mate en trok onlangs Stefan Reijnders van SML aan. ,,Ik ga zo nu en dan meetrainen en alleen in geval van nood zal ik er op wedstrijddagen staan”, besluit de oudste van de gebroeders Te Witt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal