Volledig scherm
Sherwin Grot duelleert namens DUNO met SC Feijenoord © Gert Budding

Topscorer Sherwin Grot stapt per direct op bij hoofdklasser DUNO

DOORWERTH - Sherwin Grot is weg bij DUNO. De 29-jarige aanvaller laat weten per direct op de stappen bij de zaterdaghoofdklasser in Doorwerth en op zoek te gaan naar een andere club. Maandagavond was hij nog op de training van DUNO, woensdagavond verscheen hij niet.

,,Ik wil niet met tegenzin naar een club toe gaan”, verklaart Grot zijn keuze. ,,Er zijn de afgelopen weken dingen gebeurd die vervelend zijn en die ik niet gewend ben. Dat is niet de manier waarop ik bij een club wil voetballen.”

Arnhemmer Grot raakte vorige maand in een financieel conflict verwikkeld met hoofdsponsor stichting DunoAir. Eerder deze maand sloot hij na een gesprek met de sponsor toch weer aan bij de selectie en speelde daarna het districtsbekerduel tegen RKHVV (2-0 winst) en de competitiewedstrijd tegen FC Rijnvogels (1-3 nederlaag). 

Grot streek afgelopen zomer vanuit GVVV neer bij DUNO en speelde tot en met 12 oktober zes hoofdklasseduels waarin hij zes doelpunten maakte. 

,,De precieze redenen houd ik graag voor mezelf, ik wil niet dat er misverstanden ontstaan. Maar ik heb altijd in mijn recht gestaan en het is nu míjn keuze niet meer voor DUNO uit te komen”, aldus Grot. ,,De deur is dicht. Ik hoop in de winter naar een andere club over te kunnen stappen, zo niet dan volgend seizoen maar.”

Hoofdsponsor DunoAir wilde niet reageren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal