Dierensche Boys-trainer Giovanni Zweers (links) met assistent Abdel Haouli.
Volledig scherm
Dierensche Boys-trainer Giovanni Zweers (links) met assistent Abdel Haouli. © Dierensche Boys

Trainer hekelt gedrag Eendracht Arnhem: 'Mensen verzieken voetbal'

updateDIEREN - De voetbalwedstrijd tussen Dierensche Boys en Eendracht Arnhem uit de vierde klasse F eindigde zondagmiddag in 1-1. Maar het resultaat kon Giovanni Zweers, trainer van Dierensche Boys, dit keer geen moer schelen. 

36 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Zweers heeft zeker gelijk en hij heeft de heer Gerrits erop aangesproken. Helaas nam die zijn verantwoordelijkheid niet door direct in te grijpen. Mijnheer deed net alsof er niets aan de hand was. Terwijl hij duidelijk heeft kunnen horen wat er gezegd is.
 • Van Sonsbeke

  4 jaar geleden
  Zweers heeft misschien gelijk , maar had Gerrits persoonlijk aan moeten spreken tijdens en na de wedstrijd. Kennen elkaar al langer dan vandaag
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Gelijk gehandeld??u bent er zeker ook 1 van dierense boys..de 2 broertjes begonnen zelf met uitschelden over diegene zijn moeder en later ook nog te spugen..ik stond ernaast en heb alles gezien en gehoord dus ook wie er begonnen .de 2 broertjes China en dan..hier een boze oma
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  ESA niet... hallo... daar lopen er ook rond die over voetbal toch wel een aparte opvatting hebben. En dan heb ik het nog niet eens over de scheidsrechter. Het is soms schandalig zoals daar gefloten wordt, zelfs op het jongste en laagste niveau... ga maar eens bij de Etjes of Fjes kijken.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Wat een naar ploegje blijft dat Eendracht Arnhem toch. Keer op keer proberen ze de tegenstanders te intimideren dmv grove overtredingen en/of beledingingen en ze komen er vaak ook nog mee weg. In mijn ogen hebben ze geen enkel recht van spreken. Er zal daar iets structureels moeten veranderen in de mentaliteit hoe men voetbal beleefd. Ik ben benieuwd.