Volledig scherm
PREMIUM
Aanvoerder Jesse Schuurman van Jong Vitesse wordt bejubeld na zijn goal tegen Rijnsburgse Boys door Richie Musaba (10), Hicham Acheffay (11), Martijn Berden, Boyd Lucassen (2), en Mats Grotenbreg. Van al deze spelers is Musaba de enige die mag blijven. © BSr Agency/Orange Pictures

Uittocht bij Jong Vitesse: tien spelers weg uit Arnhem

ARNHEM - Net als bij de eerste selectie volgt in de zomer een enorme uittocht bij Jong Vitesse. Zeker tien spelers vertrekken bij de beloftenploeg, die zaterdag in de tweede divisie met 4-1 won van Rijnsburgse Boys.

Tegenover de vele spelers die de hoofdmacht (mogelijk zestien) verlaten, valt het aantal bij de beloftenploeg nog wel mee. Ook omdat daar de doorstroom jaarlijks gigantisch is; er komt immers een nieuwe lichting (019) aan om de volgende stap in de ontwikkeling te maken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (26%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (9%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (40%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1240 stemmen