Volledig scherm
Angelo Siep: winnend goal voor MASV tegen Leones. © Rolf Hensel

Van Beukering geeft andere spelers MASV met succes een kans

BENEDEN-LEEUWEN - MASV plaatste zich zondagmiddag na een knappe 2-1 zege op tweedeklasser Leones voor de tweede knock-out ronde van het toernooi om de districtsbeker.  

Trainer Jhon van Beukering was goed te spreken: ,,Ik heb andere spelers vandaag een kans gegeven en dat ging goed.”

De thuisploeg kwam in Beneden-Leeuwen voor de pauze op voorsprong, maar in de slotfase sloeg MASV toe. Danny Hessing zorgde uit een vrije trap voor de gelijkmaker. Kort daarna mocht Angelo Siep van Shiwan Hamdaziz de winnende treffer scoren. 

Bij MASV nam Ids Kalleveveen onder de lat de plaats in van de zieke Raymond van Driel. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenlandse stages
    PREMIUM

    Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenland­se stages

    ,,Voor de duidelijkheid: ik ben geen bijzonder talent." Zo opent de 18-jarige Lukas de Vries in de achtertuin van zijn ouderlijk huis in Oosterbeek. Hij is home alone, zijn ouders en broertjes zijn op vakantie, maar dat betekent niet dat De Vries - net zijn havodiploma op zak - de bloemetjes buiten zet. Sterker: terwijl zijn leeftijdsgenoten feestvieren in Salou-achtige oorden, werkt Lukas zich in het tuinschuurtje met zelf aangeschafte fitnessapparatuur in het zweet. Doel: topfit afreizen naar zomerstages in Italië en Engeland.

Amateurvoetbal