Volledig scherm
Robin van Schieveen op archiefbeeld, hier nog als doelman van Ostrabeke. © Marc Pluim

Van Beukering haalt doelman met Ajax-verleden naar MASV

ARNHEM – Trainer Jhon van Beukering van MASV heeft een vervanger gevonden voor het vertrek van doelman Raymond van Driel, die voetballen niet langer kan combineren met zijn werk. Robin van Schieveen vervangt de ervaren Van Driel. 

De doelman startte afgelopen seizoen bij SC Oranje en vertrok na het faillissement van de club naar AZ 2000. Eerder kwam Van Schieveen onder meer uit voor Duno, Ostrabeke en de jeugd van Ajax.

Van Beukering raakt verdediger Dave van der Kolk (31) en aanvaller Danny Hessing (40) kwijt. Het duo gaat samen in een lager elftal spelen. Van der Kolk stopt vanwege zijn maatschappelijke carrière. ,,Ik ben recent voor mezelf begonnen en heb niet te klagen over opdrachten. Bovendien heb ik er de leeftijd voor om een stapje terug te doen”, aldus de verdediger die al tien jaar speelt met een afgescheurde kruisband.

Danny Hessing nam al vaker afscheid, maar werd verschillende keren overgehaald tot een terugkeer. Naast het duo houdt Nick Buijl (1 FC Bocholt) het voor gezien bij de volksclub die net naast het kampioenschap greep in de derde klasse C. MASV start zondag de nacompetitie om promotie.

Andere nieuwkomers bij MASV zijn: Stephen van Beek, Mitch Olyslager, Ramon van ’t Veld (allen SC Rheden), Dion Visser (SML), Lorenzo Arends (AZ 2000), Lennart Rekmans (RKHVV), Mohammed Al-Jaboury (DCS), Mischa Boelens (Duno) en Kevin Lee (RKHVV).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal