Van Beukering haalt versterking MASV bij klassegenoot SC Rheden

ARNHEM - Derdeklasser MASV heeft de eerste versterking voor komend seizoen binnen. Vleugelaanvaller Stephen van Beek (19) komt over van klassegenoot SC Rheden.

Volledig scherm
MASV © dg
Volledig scherm
John van Beukering is bezig met de selectie voor volgend seizoen. De eerste aanwinst is binnen. © Marc Pluim

 In het verleden was Van Beek actief voor NEC en SML. Trainer Jhon van Beukering verwacht nog meer mutaties, maar wil daarbij gericht te werk gaan. ,,Afhankelijk van welke spelers er vertrekken gaan we ons versterken. Er zullen nog wel enkele spelers bijkomen, maar de selectie blijft grotendeels intact. Dat is prettig, want ik werk graag met dezelfde spelers."

Halverwege de competitie is MASV koploper in de derde klasse C met vier punten voorsprong op DCS.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenlandse stages
    PREMIUM

    Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenland­se stages

    ,,Voor de duidelijkheid: ik ben geen bijzonder talent." Zo opent de 18-jarige Lukas de Vries in de achtertuin van zijn ouderlijk huis in Oosterbeek. Hij is home alone, zijn ouders en broertjes zijn op vakantie, maar dat betekent niet dat De Vries - net zijn havodiploma op zak - de bloemetjes buiten zet. Sterker: terwijl zijn leeftijdsgenoten feestvieren in Salou-achtige oorden, werkt Lukas zich in het tuinschuurtje met zelf aangeschafte fitnessapparatuur in het zweet. Doel: topfit afreizen naar zomerstages in Italië en Engeland.

Amateurvoetbal