Volledig scherm
© vdz

VDZ strikt op de valreep talent Ferron Deighton

ARNHEM - Derdeklasser VDZ heeft op het einde van de overschrijvingsperiode Ferron Deighton (19) vastgelegd. De middenvelder speelde geruime tijd in de jeugdopleidingen van Vitesse (6 jaar) en NEC (2 jaar). 

Het laatst was Deighton actief voor De Treffers O19. Ook voor het eerste team van de club uit Groesbeek maakte hij al zijn debuut. VDZ-trainer Habib al Mohsinawi is zeer te spreken over zijn laatste aanwinst. ,,Ferron is een van de grootste talenten van Arnhem. Meerdere hoofdklassers en een ploeg uit de derde divisie wilden hem graag hebben, maar hij heeft voor VDZ gekozen vanwege zijn studie. We zijn heel blij met hem." 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal