Volledig scherm

Veel werk aan de winkel voor Arnhemse Boys

ARNHEM - Arnhemse Boys (zondag 4F) leed op eigen veld een kansloze nederlaag tegen buurman RKSV Driel (1-3). Bij rust was het nog 0-0 op sportpark Schuytgraaf in Arnhem.

De bezoekers waren oppermachtig voor de pauze, maar verzuimden om de kansen te benutten. Direct na de pauze lukt dat wel. De complete Boys-defensie stond te pitten bij een ingestudeerde vrije trap van de bezoekers. Twan Beijer trof uiteindelijk doel: 1-1. Een kwartiertje later stond het 'zomaar' gelijk. Een passje van Mitch Jurriëns werd prachtig afgerond door Stefan Gezius: 1-1. De thuisploeg leek terug te keren in de wedstrijd, maar het was opnieuw Driel dat op voorsprong kwam. Jeroen Peters schoot een vrije trap van grote afstand raak. Enkele minuten besliste Kelvin Knuiman het duel definitief: 1-3.

Pierre van den Berg, trainer van Arnhemse Boys, was realistisch. ,,Het was heel slecht. Apatisch gewoon.'' Collega Ed Hagen vond dat zijn ploeg het zichzelf moeilijk had gemaakt. ,,Volkomen onnodig. Bij rust had het al 0-3 moeten staan. Voetballend was het goed, maar met de kansen zijn we slordig omgesprongen.''

Amateurvoetbal