Volledig scherm
SC Veluwezoom-spits Nathan Heljanan (m) gaat over de voet, waarna de bal op de stip gaat. © Marina Popova

Veluwezoom laat geen spaan heel van Elsweide, 10-0

VELP - SC Veluwezoom heeft zondagmiddag flink uitgehaald tegen Elsweide. De ploeg van trainer Yous Aaroub kwam al vlot op een veilige voorsprong, maar liet het daar niet bij.

"In de rust stond het al 3-0", vertelde Aaroub. "Maar we wilden meer en gingen één op één spelen achterin. Het plan was om nog meer vooruit te drukken, ook met het oog op toekomstige wedstrijden waar we misschien op achterstand zullen komen."

De Velpse ploeg slaagde met vlag en wimpel voor dit experiment van trainer Aaroub. Het scoorde er na rust nog 7 bij. Nathan Heljanan (3), Aziz Yiaar (2), Dennis Teunissen (2), Guilliano Ytsma, Achmed Yiaar en Latif el Haddad zorgden voor de treffers. Enige smetje op de zege was het uitvallen van Aziz Yiaar, hij moest nog voor rust gewisseld worden met een liesblessure.

  1. Duno: Tien jaar later
    column

    Duno: Tien jaar later

    Duno-uit, dat was – toen ik tien jaar geleden zelf nog een poging tot voetbal waagde – geen potje waar ik naar uit keek. Integendeel. Ik speelde bij Wodanseck en de wedstrijd tegen Duno was onze streekderby in de vierde klasse zaterdag. De verpersoonlijking van Duno was Hans Bisdonk, een Jaap Stam met sik. Een keiharde verdediger die qua postuur niet zou misstaan op een rugbyveld. Duno had meer stoere kerels die ook van voetbal genoten als ze de bal niet hadden. De ochtend na zo’n derby kon ik amper uit bed komen.

Amateurvoetbal