Volledig scherm
Sherwin Grot, hier nog in het shirt van GVVV, ziet alsnog af van een overgang naar België. © BSR AGENCY / SOCCRATES

Verrassing: Sherwin Grot kiest alsnog voor DUNO

updateDOORWERTH - Sherwin Grot komt tóch naar hoofdklasser DUNO. De 29-jarige Arnhemmer werd vorige week al gepresenteerd bij het Belgische SK Londerzeel dat uitkomt op het vierde niveau van België. Maar de aanvaller kwam daarna op zijn besluit terug.

,,Waarom het daar precies afketste, weet ik niet en dat is voor mij ook niet relevant. Ik ben gewoon heel blij dat hij erbij komt”, reageert DUNO-trainer Roy de Haan. ,,Dus toen hij ons liet weten dat het in België niet doorging, was hij hier zeer welkom.”

,,Sherwin is op meerder aanvallende posities inzetbaar”, zegt De Haan, ,,dus het concurrentieniveau voorin gaat nu weer omhoog. Wat mij betreft komt hij er nu zo snel mogelijk bij.”

Grot speelde vorig seizoen voor GVVV en eerder voor onder meer NEC, FC Presikhaaf en De Treffers. Voordat hij bij naar België leek te vertrekken, was hij al op proef bij DUNO dat meteen al liet weten hem graag te willen inlijven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal