Het mag nog niet: een feestje vieren zonder de 1,5 meter regel; zoals boven na winst van de periodetitel. Maar de spelers van OVC'85 hebben alle reden tot feest. De koploper van de derde klasse speelt volgend seizoen tweede klasse.
Volledig scherm
PREMIUM
Het mag nog niet: een feestje vieren zonder de 1,5 meter regel; zoals boven na winst van de periodetitel. Maar de spelers van OVC'85 hebben alle reden tot feest. De koploper van de derde klasse speelt volgend seizoen tweede klasse. © BSR Agency

Voetbalfeestje in Oosterbeek en Velp na gelukstelefoontje KNVB, bij MASV in Arnhem blijft het stil

ARNHEM - De KNVB belde dinsdag voetbalclubs die zijn gepromoveerd. Een promotiegolf spoelde over het land, zoals bij OVC’85 en Sc Veluwezoom. Het Arnhemse MASV rekende zich van tevoren ‘een beetje rijk’, maar blijft zitten met een enorme kater. Stadgenoot SML vroeg ook promotie aan, maar rekende nergens op en kreeg die ook niet.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal