Volledig scherm
PREMIUM
Een geëmotioneerde Ludwig Hartemink handhaaft zich met Arnhemse Boys in de derde klasse na een zenuwslopende nacompetitie, maar vertrekt toch naar MASV. © Jan Ruland van den Brink

‘Voetbalmarkt’: Vier spelers en de spanning van kiezen voor een nieuwe club

VoetbaltransfersOm hogerop te spelen, voor de gezelligheid, het geld of op gevoel. Overstappen naar een andere club gebeurt om diverse redenen.

Afgelopen zaterdag, middernacht, sloot de ‘transfermarkt’ in het amateurvoetbal.  In Arnhem was er een waterval van overschrijvingen, in de Betuwe totaal niet.

De Gelderlander vroeg vier spelers naar het hoe en waarom van hun overschrijving. Ludwig Hartemink gaat van Arnhemse Boys naar MASV,  Järell Lopulalan van De Treffers Onder 19 naar ESA, Lars Matse van RKHVV naar RKSV Driel en Emilj Astamirov van SKV naar DUNO.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden kan ondanks ruime voorsprong koploper VVG’25 niet van periodetitel houden

    SC Rheden kan ondanks ruime voorsprong koploper VVG’25 niet van periodeti­tel houden

    Rheden – SC Rheden (3C) leek zondagmiddag op weg naar een knappe zege op de nog ongeslagen koploper VVG’25 uit Gaanderen. Na 45 minuten stonden de Rhedenaren op een verdienstelijke 3-1 voorsprong, maar na ruim 90 minuten floot scheidsrechter Jan Maarten ten Broek af met een 3-3 eindstand. Het zorgde voor vreugdetaferelen in het strafschopgebied van VVG’25, omdat het zwaarbevochten gelijkspel de gasten de eerste periodetitel opleverde.

Amateurvoetbal