Volkszangers Eef Kasteel en Frank van Etten zingen zondag het nieuwe clublied van MASV: Samen sterk
Volledig scherm
PREMIUM
Volkszangers Eef Kasteel en Frank van Etten zingen zondag het nieuwe clublied van MASV: Samen sterk © MASV

Volkszangers Frank van Etten en Eef Kasteel zingen clublied MASV, trainer Jan Oosterhuis ziet basis voor derde divisie in Arnhem

Met clublied Samen sterkMASV debuteert zondag in de eerste klasse onder trainer Jan Oosterhuis. Na afloop presenteren volkszanger en voorzitter Eef Kasteel en de bekende Apeldoornse volkszanger Frank van Etten samen het nieuwe clublied: Samen Sterk. Het begin van nog meer wilde plannen. 

  1. Redichem moet diep buigen voor JVC Cuijk, eerste seizoenszege voor vv Dieren
    update

    Redichem moet diep buigen voor JVC Cuijk, eerste seizoensze­ge voor vv Dieren

    CUIJK – Redichem heeft de opgaande lijn, die vorige week in de slotfase van het duel met vv Dieren werd ingezet, niet kunnen voortzetten. Toen werd een achterstand van 2-0, met dank aan invaller Thomas Swart, tenietgedaan en werd het 2-2 gelijk spel als een overwinning gevierd. In Cuijk viel er voor de ploeg van trainer Maarten Kerkhof echter niets te vieren. Bij rust keek de ploeg uit Heelsum al tegen een ontmoedigende 3-0 achterstand aan. In het tweede bedrijf herpakten de gasten zich weliswaar enigszins, maar werd de terugreis wel met een alleszeggende 6-2 nederlaag aanvaard. Voor Redichem scoorden Paul Dorland en Thomas Swart, die zijn goede invalbeurt van vorige week, met een basisplaats zag bekroond.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal