Guyon Philips: ‘Ik mis het voetballen op niveau wel, zo eerlijk ben ik wel. Het is wel eens heel frustrerend. Maar het past nu het beste in mijn plaatje’. (archiefbeeld)
Volledig scherm
PREMIUM
Guyon Philips: ‘Ik mis het voetballen op niveau wel, zo eerlijk ben ik wel. Het is wel eens heel frustrerend. Maar het past nu het beste in mijn plaatje’. (archiefbeeld) © Thorstein Haukur Hardarson

Voor Guyon Philips is nu het ‘echte’ leven begonnen

ARNHEM/KEFLAVÍK - Guyon Philips voetbalde in de jeugd van Vitesse, was prof bij FC Volendam, Achilles’29, Go Ahead Eagles, FC Oss en in Noorwegen. Nu haalt hij vliegtuigen binnen op IJsland.

De wereld van Guyon Philips staat volledig op zijn kop. De 26-jarige Arnhemmer vestigde zich op IJsland, gaf na een leven lang voetbal zijn bestaan als prof op, vond een baan in de naar eigen zeggen de ‘echte wereld’ en is na een lang bevallingsweekend voor het eerst vader geworden. Maar met zijn twee dagen oude zoontje Marcus Heiðar op zijn borst is hij volmaakt rustig.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal