Volledig scherm
PREMIUM
DUNO-voorzitter Richard Vacquier Droop ziet toe op herstel van het net. © Gert Budding

Voorzitter DUNO wil voetbalfusie in ‘Renkum’: Liefst volgend seizoen al

DOORWERTH - Voorzitter Richard Vacquier Droop van DUNO luidt de noodklok: de voetbalclub uit Doorwerth wil fuseren. Maar het woord is aan de leden.

Zaterdaghoofdklasser DUNO heeft de langste tijd op sportpark De Waayenberg gehad. De voetbalclub uit Doorwerth ziet de velden verslechteren, de kantine afbrokkelen en het ledenaantal teruglopen. Voorzitter Richard Vacquier Droop luidt de noodklok.

Vacquier Droop, ruim twaalf jaar voorzitter, is geen man die om zaken heen draait. Zo ook niet zaterdag op de nieuwjaarsreceptie van DUNO.

‘Het is toch van de gekken dat een hoofdklasser doordeweeks bij een andere club traint?’, bromde hij voor een volle kantine in de microfoon. De selectie van de hoofdklasser traint bij WVV in Wageningen, alleen de wedstrijden worden gespeeld op sportpark De Waayenberg uit 1948.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal