‘Veteraan’ Frank de Vries (bril) helpt trainer Mart Gerrist regelmatig uit de brand bij een spelerstekort van het eerste elftal, maar moet deze zaterdag met zijn eigen team aan de bak.
Volledig scherm
‘Veteraan’ Frank de Vries (bril) helpt trainer Mart Gerrist regelmatig uit de brand bij een spelerstekort van het eerste elftal, maar moet deze zaterdag met zijn eigen team aan de bak. © Rolf Hensel

Wageningen - Wodanseck uitgesteld vanwege spelerstekort bezoekers

WAGENINGEN/WOLFHEZE  - Het voetbalduel tussen Wageningen en Wodanseck uit de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal is uitgesteld vanwege een spelerstekort bij de bezoekers uit Wolfheze. 

Wageningen werkt mee aan het verzoek om uitstel. De wedstrijd is door de KNVB opnieuw vastgesteld voor dinsdag 19 maart om 20.00 uur. 

Wodanseck kampt het hele seizoen al met een krappe selectie. Trainer Mart Gerrist  trommelt regelmatig oudgedienden op die opnieuw hun opwachting maken of hengelt bij het veteranenteam een versterking binnen.  Dat kan deze zaterdag niet omdat de veteranen zelf spelen.

Wodanseck staat laatste in 4B met drie punten, Wageningen 7de met vijftien.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal