Volledig scherm
PREMIUM
De kinderen genoten zaterdag nog het meest van de pauze in Oosterbeek. © Roland Gerritsen

Waterpret bij OVC, Koningsdag funest voor Arnhemia en rake vrije trap is 5 punten waard in Driel

De derde helft/VIDEOARNHEM - In deze rubriek een verzameling anekdotes en opvallende gebeurtenissen uit de wandelgangen van het amateurvoetbal in de regio. Deze week zorgen sproeiers voor veel genot bij de kleintjes op sportpark De Bilderberg, had trainer Vincent Selhorst de 10-0 nederlaag wel kunnen voorspellen en dankt Rheden de vriendin en aanstaande dochter van Patrick d’Hulst.

Waterpret 

Volledig scherm
Waterpret en zelfs een regenboog in Oosterbeek dit weekend. © Roland Gerritsen

Het was afgelopen weekend warm, erg warm zelfs. Spelen op kunstgras is dan geen pretje, want kunstgrasvelden warmen veel meer op dan natuurgrasvelden en stralen die warmte weer naar boven uit. OVC’85 besloot daarom zaterdag in de rust van de thuiswedstrijd tegen vv Dieren de sproei-installaties aan te zetten. Goed voor de voetballers, en erg leuk voor de aanwezige kinderen. Sportpark De Bilderberg leek daardoor even op een heus waterpretpark. (RG)

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. 3A: Persoonlijke fouten doen AZ 2000 de das om; degradatie komt dichtbij, Dieren maakt zich op voor nacompetitie

    3A: Persoonlij­ke fouten doen AZ 2000 de das om; degradatie komt dichtbij, Dieren maakt zich op voor nacompeti­tie

    ZELHEM - AZ 2000 leed in de derde klasse A een kostbaar 4-1 verlies bij Zelos. Interim-trainer Jan Brouwer, die deze week na het vertrek van trainer Patrick Baltus, voor de groep stond had ondanks de nederlaag positieve zaken gezien. ,,Natuurlijk is het balen als je hier verliest. Ik vind echter dat de ploeg vandaag keihard gewerkt heeft”. Brouwer in een ver verleden zelf een goede voetballer zag met lede ogen het ontstaan van de tegendoelpunten aan. ,,We zijn door een aantal persoonlijke fouten de boot in gegaan. De inzet was goed, maar we geven de doelpunten te gemakkelijk weg.
  2. Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompetitie

    Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompeti­tie

    OOSTERBEEK - Marco Bosch, trainer van OVC’85, kreeg zaterdagmiddag na de thuiswedstrijd tegen ESA (3A) een bierdouche van zijn spelers. De voetballers uit Oosterbeek waren dolblij met de 2-2 remise tegen de ploeg uit Arnhem, want door dat resultaat verzekerde OVC’85 zich voor de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Een knappe prestatie van de gepromoveerde ploeg uit Oosterbeek.

Amateurvoetbal