Volledig scherm
PREMIUM
De kinderen genoten zaterdag nog het meest van de pauze in Oosterbeek. © Roland Gerritsen

Waterpret bij OVC, Koningsdag funest voor Arnhemia en rake vrije trap is 5 punten waard in Driel

De derde helft/VIDEOARNHEM - In deze rubriek een verzameling anekdotes en opvallende gebeurtenissen uit de wandelgangen van het amateurvoetbal in de regio. Deze week zorgen sproeiers voor veel genot bij de kleintjes op sportpark De Bilderberg, had trainer Vincent Selhorst de 10-0 nederlaag wel kunnen voorspellen en dankt Rheden de vriendin en aanstaande dochter van Patrick d’Hulst.

Waterpret 

Volledig scherm
Waterpret en zelfs een regenboog in Oosterbeek dit weekend. © Roland Gerritsen

Het was afgelopen weekend warm, erg warm zelfs. Spelen op kunstgras is dan geen pretje, want kunstgrasvelden warmen veel meer op dan natuurgrasvelden en stralen die warmte weer naar boven uit. OVC’85 besloot daarom zaterdag in de rust van de thuiswedstrijd tegen vv Dieren de sproei-installaties aan te zetten. Goed voor de voetballers, en erg leuk voor de aanwezige kinderen. Sportpark De Bilderberg leek daardoor even op een heus waterpretpark. (RG)

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal