Volledig scherm
Arnhemse Boys-spits Wesley Mortier. © Henk Rodrigo

Wesley Mortier bedroeft oude liefde Eendracht

ARNHEM - Wesley Mortier drukte nadrukkelijk zijn stempel op de stadsderby tussen Eendracht en Arnhemse Boys (zondag 4F) . De topschutter van Arnhemse Boys scoorde drie keer tegen zijn oude liefde Eendracht, waar hij met voetballen begon: 5-1.

De thuisploeg nam via Sander Kok nog wel een voorsprong, maar al voor de pauze nam de koploper in de vierde klasse F afstand. Na de gelijkmaker van Mitch Jurriëns, zorgde Stefan Ordelman voor 1-2. Op slag van rust was ook Wesley Mortier succesvol, waardoor Arnhemse Boys met een comfortabele voorsprong kon gaan rusten.

Na rust liep Arnhemse Boys via nog twee treffers van Mortier verder uit. Mortier die door zijn treffers Eendracht-spits Sander Kok voorbij ging op de topscorerslijst sprak over een bijzondere middag. ,,Spelen tegen Eendracht blijft speciaal en scoren is altijd lekker voor een spits." Marcel Gerrist, trainer van Eendracht, had een simpele verklaring voor de nederlaag. ,,Arnhemse Boys heeft meer kwaliteit. Zij moeten kampioen worden en wij willen er graag in blijven. Dat zie je ook terug op het veld.''  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal