Volledig scherm

Wodanseck pakt knap punt tegen De Paasberg

WOLFHEZE - Wodanseck heeft het eerste punt in de vierde klasse A binnen. Zaterdag hield het in eigen huis De Paasberg inbedwang: 1-1. Na 75 minuten moesten de Arnhemmers met tien man verder, omdat een van hen twee keer geel, dus rood ontving.

De eerste helft had De Paasberg een veldoverwicht, maar kwam via een strafschop op 0-1. Maar kort voor rust kwam Wodanseck op 1-1 door Thom van Dijk.

Na rust was Wodanseck beter, maar verzuimde door te drukken. Ook nadat De Paasberg met tien kwam te staan, lukte het de thuisploeg niet om de winnende goal binnen te schieten.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal