Volledig scherm
Wim van de Born. © dg

Wodanseck rouwt om overlijden oud-speler Wim van de Born

WOLFHEZE - Op het veld van Wodanseck aan de Duitsekampweg in Wolfheze werd zaterdag een minuut stilte gehouden voor de wedstrijd Wodanseck-Zeewolde (vierde klasse B). De spelers droegen rouwbanden vanwege het overlijden van Wim van de Born, oud-speler van het eerste en het veteranenteam in Wolfheze.

Wim van de Born overleed vrijdag op 54-jarige leeftijd. Hij was al lang ziek, maar voetbalde ondanks zijn ziekte nog jaren door.

Volledig scherm
Het veteranenteam van Wodanseck houdt een minuut stilte. © dg

Van de Born begon bij Redichem. Hij verruilde de 'buurman' uit Heelsum lang geleden voor Wodanseck, waar hij nooit meer weg ging. Ook bij zijn eigen ploeg, de 45+ers, werd zaterdag een minuut stilte gehouden. 

Volledig scherm
Eerbetoon aan rugnummer 8 van Wim van de Born. © dg

Spelers van de club verzamelden zich zaterdagmiddag op het sportpark in Wolfheze om samen met zijn naasten te proosten op het leven van Wim van de Born. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal