Volledig scherm
Wodanseck wil volgend seizoen verder met een eerste elftal. Stap 1 is gezet: een nieuwe trainer. © Marina Popova

Wodanseck vindt nieuwe trainer in Huissen

WOLFHEZE/HUISSEN - Pascal Gertsen is volgend seizoen trainer van voetbalclub Wodanseck uit Wolfheze. De 40-jarige Huissenaar heeft momenteel RKHVV Onder 19 onder zijn hoede. 

Hij volgt Mart Gerrist op bij de club die met één punt laatste staat in de zaterdag vierde klasse B. Wodanseck heeft moeite voldoende spelers op de been te brengen en zoekt aanvulling van de selectie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompetitie
    video

    Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompeti­tie

    OOSTERBEEK - Marco Bosch, trainer van OVC’85, kreeg zaterdagmiddag na de thuiswedstrijd tegen ESA (3A) een bierdouche van zijn spelers. De voetballers uit Oosterbeek waren dolblij met de 2-2 remise tegen de ploeg uit Arnhem, want door dat resultaat verzekerde OVC’85 zich voor de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Een knappe prestatie van de gepromoveerde ploeg uit Oosterbeek.

Amateurvoetbal