Volledig scherm
Archiefbeeld: EMM Randwijk - Elistha © Fons Sluiter

4B: Elistha blijft winnen, SC Valburg en FC Lienden houden elkaar in evenwicht

ELST – Elistha blijft maar winnen. De formatie van trainer Johan Hendriks won met 3-1 van Wageningen. „We hebben van de laatste acht wedstrijden er zeven gewonnen”, klonk Hendriks verheugd. De trainer was niet te spreken over de eerste helft. „Die was niet best. We kwamen met 1-0 achter en zochten daarna te snel de diepte.” 

Ryan van Haaren trok de stand gelijk, waarna Marciano Sapuletej Elistha op een 2-1 voorsprong zette. Na rust verhoogde Marciano Sapuletej met een geweldig afstandsschot de stand naar 3-1. „Marciano was de beste man van het veld”, prees Hendriks zijn speler.

SC Valburg en FC Lienden houden elkaar in evenwicht

LIENDEN - SC Valburg en FC Lienden gaven elkaar weinig toe en bleven steken op een 0-0 remise. De brilstand gaf de verhoudingen in het veld goed weer. Keeper Wilfred Jansen behoedde SC Valburg met een fabuleuze redding voor een achterstand. Na rust liet SC Valburg zich inzakken en liet het initiatief aan FC Lienden. „Zij hanteerden veel de lange bal, maar wisten geen grote kansen te scheppen”, analyseerde trainer Bert Willemsen. „Ik vond het een verdiend gelijkspel.” Bij FC Lienden vielen twee spelers uit met kramp.

Amateurvoetbal