Volledig scherm
Oefenwedstrijd tussen Spero en SV Angeren. © Fons Sluiter

Angeren uiterst effectief in Betuws oefenduel met Spero

Als er al iets duidelijk werd in de oefenwedstrijd tussen Spero en SV Angeren zondag in Elst, was dat de bezoekers een stuk effectiever waren dan de thuisspelende tweedeklasser. De vierdeklasser won mede daarom met 1-3 (0-2).

De Angerense doelpunten kwamen op naam van Tim Brandts, Rens Helsen en Joep Pruijn. Kafumbah Kone deed daarna nog iets terug voor Spero.

Coach Gerrit-Jan Barten, die deze zomer van Spero naar Angeren overstapte, was na de wedstrijd dan ook niet ontevreden over zijn nieuwe formatie. ,,We hebben zeker voor een vierdeklasser een prima selectie. We begonnen niet zo goed, maar na tien minuten hadden we de zaken goed op orde."

,,We zijn lekker bezig, al heb ik geen al te brede selectie tot mijn beschikking. Er moet dit seizoen dus niet al te veel gebeuren."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal