Volledig scherm
Max Beissel van De Bataven © Fons Sluiter

Bataven heeft niks aan winst zaterdag

Gendt – De Bataven heeft de mooie overwinning van zaterdag op maandag alweer te grabbel gegooid. De Gendtse ploeg verloor thuis met 0-3 van Hoogland en blijft op een plaats voor de nacompetitie om klassenbehoud staan.

Bataven begon helemaal niet slecht, maar stond vinnen het kwartier met 2-0 achter. Lex Hienekamp strafte een fout van Koen van Gaal af en Henk Baum verraste Jeroen Wels met een stift van zestien meter.

Die klap kwam De Bataven niet meer teboven. Zeker niet nadat Stijn Termeer listig gebruikaakte van een aarzeling van Wels.

Na de rust zette de thuisclub nog flink aan, maar de bal mocht er deze dag niet in.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. EMM Randwijk wint Betuwse clash tegen SC Valburg en verslaat toekomstige trainer

    EMM Randwijk wint Betuwse clash tegen SC Valburg en verslaat toekomsti­ge trainer

    VALBURG – SC Valburg-trainer Heino Zegveld stond na afloop een beetje beteuterd te kijken na de 2-1 nederlaag tegen buurtgenoot EMM Randwijk, waar hij volgend seizoen trainer wordt. ,,We kwamen wel op voorsprong, maar gaandeweg zaten er bij ons een flink aantal spelers behoorlijk doorheen.” Zegveld miste een groot aantal spelers en moest een beroep doen op de jeugd. ,,Ik had maar zeven basisspelers en de jeugd, die moest starten had er al een wedstrijd bij JO-19 opzitten.”

Amateurvoetbal