Volledig scherm
SC Bemmels nieuwe trainer Ronald Grotenbreg. © Fons Sluiter

Bemmel laat Bennekom ontsnappen, Spero zwak: rood en uitgeschakeld

BEMMEL - Sportclub Bemmel speelde zaterdagavond in de voorronde van de districtsbeker thuis met 2-2 gelijk tegen zaterdag eersteklasser Bennekom. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Vlak na de rust zette Jeffrey Rutgers de bezoekers op voorsprong. Daarna kreeg aanvoerder Ricky Houterman van eersteklaser Bemmel het twee keer op zijn heupen en leek het erop dat de thuisploeg de zege over de streep zou trekken. In blessuretijd zorgde Tom van der Meulen er alsnog voor dat beide ploegen slechts een puntje aan de wedstrijd overhielden.

Bemmel en Bennekom staan nu samen met vier punten uit twee wedstrijden bovenaan in poule L75

Spero 

Spero ging zaterdagavond in de voorronde van de districtsbeker thuis met 2-0 onderuit tegen zaterdag tweedeklasser Blauw Geel '55 uit Ede. Daar waar tweedeklasser Spero volgens coach Gerrit-Jan Barten vorige week tegen Bennekom nog een prima wedstrijd speelde, had hij over deze wedstrijd weinig goeds te melden.,,'We hebben terecht verloren. We speelden slecht waarbij vooral de organisatie ver te zoeken was."

Spits Benjamin Ahuluheluw kreeg in de slotfase zijn tweede gele kaart wegens praten tegen de scheidsrechter. Spero is met nul punten uit twee wedstrijden in poule L75 uitgeschakeld in het bekertoernooi.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal