Volledig scherm
Ties Heutinck van Bemmel wordt onderuit gehaald. © Fons Sluiter

Bemmel lijdt kostbaar puntverlies in Nijverdal

In de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse E leed SC Bemmel maandag kostbaar puntverlies. De ploeg van coach Ronald Grotenbreg speelde in Nijverdal met 1-1 (1-1) gelijk tegen degradatiekandidaat De Zweef en profiteerde zo maar gedeeltelijk van het verlies van koploper Longa ‘30 zaterdag tegen NEC in Nijmegen.

Beide ploegen eindigden in Nijverdal met 10 man. Zowel Anthony Wennemars van De Zweef als Davy Hendriks kreeg 2 keer geel. Bemmel startte wel sterk en stond al snel via topscorer Dennis Knuiman met 1-0 voor. Een kwartier later profiteerde Jesper Middelkamp van De Zweef van wanorde achterin bij de bezoekers en tekende voor de 1-1.

Bemmel speelde daarna de hele tweede helft tegen een muur van mensen aangezien de thuisploeg een handbalverdediging had opgetrokken. De bezoekers, die in een te laag tempo speelden, kwamen daar niet doorheen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal