Volledig scherm
Brandje bij EMM Randwijk wordt geblust door de brandweer. © dg

Brandweer rukt uit voor brand EMM Randwijk; barbeque en gasfles in de fik na voetbalduel

RANDWIJK - ,,We beleefden een vlammend begin van de competitie”, vertelde EMM Randwijk-trainer Heino Zegveld lachend. Hij doelde niet op de wedstrijd tegen WAVV, maar op een in brand gevlogen barbeque en gasfles.

,,We hadden voor na de wedstrijd een barbecue geregeld om de eerste wedstrijd van het seizoen als team af te sluiten.”

De barbecue werd gehouden in het cultureel centrum het Randwijks Hof, omdat het clubhuis van EMM op dit moment verbouwd wordt.

De vlam sloeg letterlijk in de pan. Allert ingrijpen voorkwam erger. ,,De brandweer was er binnen 8 minuten:, prees Zegveld de hulpdienst. De schade viel mee. Alleen de barbeque en de gasfles begaven het, evenals het vlees wat erop lag. De barbeque kon door de dorpsgezindheid toch doorgaan.

,,Via de ouders van speler Thijs van Welie is er een andere barbeque geregeld en er was ook snel een nieuwe gasfles”, vertelde Zegveld. ,,Hopelijk kunnen we volgende week ook binnen de lijnen vlammen”, grinnikte de coach.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (9%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (37%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1584 stemmen