Volledig scherm
Tim Waterink bij Jong FC Groningen © Pro Shots

De Bataven haalt Tim Waterink van Jong FC Groningen

ELST – De Bataven heeft zich een goede week voor de sluiting van de transfertermijn nog versterkt met twee spelers. Van Jong FC Groningen komt spits Tim Waterink en verdediger Cas Cornelissen (20) gaat van OBW naar de Gendtse hoofdklasser.

Volledig scherm
Thijs Waterink, vader van Tim, op de schouders bij Arnold Brehler links en Michel Ensing, tijdens zijn afscheidswedstrijd bij De Bataven. © FONS SLUITER

Tim Waterink is geen onbekende in Gendt. Zijn vader Thijs bouwde als oud-prof af bij de Gendtse hoofdklasser. Daarna was hij nog een aantal jaren assistent van trainer Arnold Brehler in Gendt. 

Zoon Tim (21) rook bij Vitesse, NEC en FC Groningen aan het betaalde voetbal, maar wist niet door te breken. Hij woont in Elst bij zijn ouders.

Met de eerder aangetrokken aanwinsten Damon van Hoften (Arnhemse Boys) en Lloyd Jackson (Gorecht) is De Bataven uitgeshopt. Gertie Rikken (HAVO) en Luc Kipmulder  (stopt) hebben de club verlaten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal