Volledig scherm
Emile Lieuwen ‘hangt’ en knikt schitterend de 4-1 binnen voor De Bataven tegen Heino © Fons Sluiter

De Bataven terug op de derde plaats na flinke zege op concurrent

GENDT – De Bataven heeft zijn laatste thuiswedstrijd van 2019 dik gewonnen van mede-subtopper Heino: 4-1. Het gevolg daarvan is dat de Gendtse ploeg terug is op de derde plaats van de eerste klasse E, zes punten achter koploper Orion.

De Bataven maakte het verschil tegen Heino in de eerste helft met de forse wind in de rug. Dankzij goals van Rob Aarntzen, Emile Lieuwen en Max de Wijze was het halverwege al 3-0 in Gendts voordeel. Heino kwam nauwelijks in de buurt van het doel van Sten Wissing, de vervanger van de geblesseerde Jeroen Wels. Na de pauze was Heino weliswaar veel meer aan de bal, maar ook toen had Wissing het maar zelden moeilijk.

Pas kort voor tijd moest hij het antwoord schuldig blijven op een knal van verdediger Kevin Roddenhof. Lieuwen legde met zijn tweede (zie foto) in blessuretijd de eindstand vast.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal