Volledig scherm
Frank van Kouwen bij OBW. Volgend seizoen staat hij bij De Bataven op het veld. © Jan Ruland van den Brink

De Bataven vindt oud-prof Frank van Kouwen als nieuwe trainer

GENDT De Bataven heeft Frank van Kouwen gecontracteerd als trainer voor het komende seizoen. Hij volgt Rob Bouman op die de afgelopen vier seizoenen aan het roer stond bij de Gendtse eersteklasser.

Van Kouwen(39) is pas drie jaar als hoofdtrainer actief, twee jaar bij SDOUC uit Ulft en dit seizoen bij het Zevenaarse OBW.

Daarvoor heeft Van Kouwen een lange carrière als speler doorlopen. Opgegroeid in Weert werd hij als tiener door Willem II gescout. Hij bleef er vijf jaar, maar brak niet door.

Bij FC Eindhoven deed hij dat op zijn 23ste wel, waarna hij bij VVV, Roda JC, weer Eindhoven, weer VVV en De Graafschap nog tien jaar profvoetbal speelde. Hij bouwde af via De Treffers en Silvolde. In dat laatste seizoen was hij als trainer al bij de jeugd van Silvolde actief.

Van Kouwen volgt  Rob Bouman op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal