GROESBEEK: 10-08-2019

DUNO-Silvolde bij De Treffers in Groesbeek
De Gelderlander DG FOTO

Coach Roy de Haan van DUNO en Dennis van Beukering van Silvolde + wedstrijdbeeld
Volledig scherm
GROESBEEK: 10-08-2019 DUNO-Silvolde bij De Treffers in Groesbeek De Gelderlander DG FOTO Coach Roy de Haan van DUNO en Dennis van Beukering van Silvolde + wedstrijdbeeld © David van Haren

Deal tussen RKHVV en broers Van Beukering ketst plotseling af

HUISSEN/VELP - RKHVV en trainer Dennis van Beukering waren eruit voor een aanstelling van de Velpse trainer als opvolger van Mark Otten. Maar de handtekening onder het contract is niet gezet en de samenwerking is vrijdagavond om nog onduidelijke reden afgeketst.

Van Beukering zou samen met zijn broer Jhon zijn trainerswerkzaamheden bij Go Ahead Eagles Onder 18 gaan combineren met een baan bij de eersteklasser uit Huissen.

,,Laten we het op een miscommunicatie houden’', aldus Van Beukering, die verder niet wil uitweiden over de last minute breuk. ,,Misverstanden over de afspraken, blijkbaar hadden we daar beiden een andere interpretatie van. We hebben elkaar verkeerd begrepen.”

Bas Kamp van de technische commissie van RKHVV: ,,We hebben prima gesprekken gehad maar zo loopt het soms. Op naar de volgende kandidaat.”

Dennis van Beukering is dit seizoen trainer van hoofdklasser Silvolde. Vrijdag werd ook bekend dat hij het seizoen afmaakt als trainer van Jong Vitesse omdat Joseph Oosting is gepromoveerd tot assistent bij de hoofdmacht. 

 Na dit seizoen vertrekt hij bij beide werkgevers en wordt trainer van Go Ahead Eagles Onder 18, samen met zijn broer Jhon, nu hoofdtrainer bij SC Veluwezoom..

Amateurvoetbal