Luuk Geerlings (16), hier in actie tegen Driel, scoorde twee keer voor DVOL.
Volledig scherm
Luuk Geerlings (16), hier in actie tegen Driel, scoorde twee keer voor DVOL. © Fons Sluiter

DVOL begint met overtuigende zege

LENT - DVOL is het seizoen in de derde klasse D begonnen met een prima zege op Hapse Boys: 4-1. Bij rust was het al 3-0 voor de ploeg van trainer Michael Brussen. Doordat Rood Wit met 5-2 won van Trekvogels werden de Lentenaren net geen koploper.

Na een slordig eerste kwartier viel zomaar de eerste bal op doel binnen (doelpunt Niels Goldenbelt) en daarna ging het echt lopen bij DVOL. De aanvalsgolven tot de rust leverden daarna nog twee treffers op van spits Luuk Geerlings, maar de 3-0 was een matige afspiegeling van de krachtverhoudingen.

Na de pauze miste Geerlings een penalty en viel vijf minuten later aan de andere kant de 3-1 binnen, een intikker van Tom Meijer. De 4-1 van Jens Arnouts gooide vervolgens het duel op slot, waarna DVOL naliet verder uit te lopen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal