Volledig scherm
archieffoto © VI Images

DVOL ook te sterk voor Eendracht Arnhem

ARNHEM - DVOL behaalde zondag met 1-2 bij Eendracht Arnhem zijn tweede seizoensoverwinning en deelt nu de koppositie in 4F met Jonge Kracht.

DVOL ook te sterk voor Eendracht Arnhem

ARNHEM - DVOL behaalde zondag met 1-2 bij Eendracht Arnhem zijn tweede seizoensoverwinning en deelt nu de koppositie in 4F met Jonge Kracht."Wij waren technisch wel beter, maar makkelijk ging het niet", zei DVOL-coach Serge Heuveling. De Arnhemmers hanteerden de lange bal en had snelle spitsen. Zij kwamen in de 20ste minuut zelfs op voorsprong toen Sander Beek scoorde uit een corner. Enkele minuten later trok Jeroen Artz de stand gelijk door raak te koppen uit een voorzet van Arnold Scholten. Een kwartier voor tijd pakte Menno Niesten 'zijn' doelpunt mee: een intikker uit een corner van Niek Temmink.

"Wij waren technisch wel beter, maar makkelijk ging het niet", zei DVOL-coach Serge Heuveling. De Arnhemmers hanteerden de lange bal en had snelle spitsen. Zij kwamen in de 20ste minuut zelfs op voorsprong toen Sander Beek scoorde uit een corner. Enkele minuten later trok Jeroen Artz de stand gelijk door raak te koppen uit een voorzet van Arnold Scholten. Een kwartier voor tijd pakte Menno Niesten 'zijn' doelpunt mee: een intikker uit een corner van Niek Temmink.

Amateurvoetbal