Volledig scherm
Jens Arnouts, hier nog in actie voor Beuningse Boys, maakt de overstap naar DVOL. © Fons Sluiter

DVOL versterkt zich met Niels Goldenbelt en Jens Arnouts

LENT - Voetbalclub DVOL heeft twee nieuwe spelers toegevoegd aan de selectie voor volgend seizoen. Niels Goldenbelt en Jens Arnouts komen vooral het Lentse middenveld versterken.

Niels Goldenbelt (22) komt over van Brakkenstein, dat evenals DVOL in 3D uitkomt, en is linkshalf.

Middenvelder/aanvaller Jens Arnouts (23) speelde bij Beuningse Boys en volgde vier jaar de jeugdopleiding bij NEC. In de afgelopen twee seizoenen kwam hij uit voor eersteklasser Alverna, waar hij, na herstel van een kruisbandblessure, weinig speelminuten kreeg. Bij DVOL hoopt hij het ritme weer op te pakken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. EMM Randwijk wint Betuwse clash tegen SC Valburg en verslaat toekomstige trainer

    EMM Randwijk wint Betuwse clash tegen SC Valburg en verslaat toekomsti­ge trainer

    VALBURG – SC Valburg-trainer Heino Zegveld stond na afloop een beetje beteuterd te kijken na de 2-1 nederlaag tegen buurtgenoot EMM Randwijk, waar hij volgend seizoen trainer wordt. ,,We kwamen wel op voorsprong, maar gaandeweg zaten er bij ons een flink aantal spelers behoorlijk doorheen.” Zegveld miste een groot aantal spelers en moest een beroep doen op de jeugd. ,,Ik had maar zeven basisspelers en de jeugd, die moest starten had er al een wedstrijd bij JO-19 opzitten.”

Amateurvoetbal