Volledig scherm
© Fons Sluiter, Huissen

Eerste nederlaag van RKHVV in 2018

ROTTERDAM – RKHVV is in Rotterdam tegen Leonidas tegen de eerste competitienederlaag van 2018 aangelopen. De Rotterdammers wonnen met 3-1. De schade valt voor de Huissense hoofdklasser overigens mee. Op De Bataven na won behaalde geen enkele laag geklasseerde ploeg punten.

RKHVV werd in de beginfase aardig weggetikt door de pleintjesvoetballers van Leonidas. Jop Hemink hield zijn ploeg een half uur op de been. En op het halve uur keek hij ook nog een penalty van Zakaria Amrani naast. Scheidsrechter Rozendal zag er zelfs een wereldredding in en gaf een corner. Die werd door Assad el Harti alsnog tot de 1-0 gepromoveerd. En een minuut later was het al 2-0 door Ibrahim el Morabit.

Na de rust beet RKHVV meer van zich af. Nick Stienstra kopte zijn ploeg naar 2-1. Meer zat er niet in en Amrani besliste het duel een kwartier voor tijd: 3-1.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal