Volledig scherm
Ryan van Haaren van Elistha in actie. Archieffoto © © Fons Sluiter, Huissen

Elistha kan na snelle voorsprong niet winnen van 10 man

WIJCHEN - Elistha kon donderdag in het vooruit gespeelde duel in vierde klasse A tegen Woezik ondanks een snelle voorsprong tegen 10 man niet winnen. De Elstenaren verloren hun laatste duel met 4-2. 

Elistha nam een 1-0 voorsprong door de pas 15-jarige Jurre Cluitmans. Even later kreeg Bryan Schipper van Woezik na natrappen rood. Desondanks kwam Woezik vlak voor en na rust op een 2-1 voorsprong. Elistha maakte door verdediger Danny Versteege gelijk: 2-2. 

Elistha wilde meer, maar gaf daarbij teveel ruimte weg, waarvan Woezik met twee messcherpe counters optimaal profiteerde: 4-2. Ook Elistha eindigde met 10 man, omdat doelman Stefan Polic na commentaar op de scheidsrechter zijn tweede gele kaart kreeg. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (9%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (37%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1600 stemmen