Volledig scherm
Ryan van Haaren, hier aan de bal tegen Cito, scoorde de winnende treffer voor Elistha tegen SC Valburg (2-1). © Fons Sluiter

Elistha klopt SC Valburg in ‘generale’ voor competitie

ELST - Elistha heeft dinsdagavond de bekerderby tegen SC Valburg met 2-1 gewonnen. Beide teams waren in poule 22 al uitgeschakeld voor verdere deelname in het districtsbekertoernooi.

In de eerste helft had Elistha meer balbezit. De formatie van trainer Johan Hendriks kwam dan ook verdiend op een 1-0 voorsprong door Noa Hendriks, de zoon van de trainer.

Na de rust kwam SC Valburg langszij door Pim Weijs: 1-1. Elistha sloot de ‘generale’ voor de competitie af met de winnende treffer van Ryan van Haaren (2-1). De uitslag had hoger kunnen uitvallen, maar Rowan Leenders zag zijn strafschop gestopt.

Voor beide clubs begint zaterdag de competitie in de vierde klasse B. Elistha is te gast bij Wageningen, SC Valburg krijgt FC Lienden op bezoek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal