Volledig scherm
Marcel Nijenhuis, trainer van Excelsior Zetten, Excelsior Zetten - Dieren. © Fons Sluiter

Excelsior Zetten krijgt pak slaag bij ESA in Arnhem

ARNHEM/ZETTEN - Excelsior Zetten, de nummer laatst van de derde klasse A,  kwam er zaterdag tegen ESA niet aan te pas. Tegen de titelpretendent uit Arnhem leden de Betuwse voetballers  van trainer Marcel Nijenhuis een pijnlijk 6-0 verlies. 

,,Het was een terechte nederlaag. Zij hebben een ploeg met hele snelle mensen voorop. Zij gaan meedoen om het kampioenschap”, vertelde Nijenhuis. De gedreven coach snakt naar de winterstop. ,,Op dit moment zijn een aantal potentiële basisspelers nog niet fit genoeg om te starten. Zes spelers is niet op te vangen.” 

Nijenhuis vestigt zijn hoop op de tweede competitiehelft. ,,We hebben in potentie een goede ploeg, die veel meer punten kan halen dan we nu gedaan hebben.” 

ESA kwam door twee fraaie treffers van Chris Sangi op een 2-0 voorsprong. Na de hervatting zou dezelfde Sangi nog tweemaal scoren en mikten ook Job Seinen en Thom Mutgeert raak: 6-0. ,,We konden vandaag niet op tegen de kwaliteit van ESA”, beaamde Nijenhuis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal