Volledig scherm
Felicitaties voor Pere Floyd (20) van GVA, hier tegen CHRC. © Fons Sluiter

GVA de koning te rijk na elfde zege op rij en onverwacht puntenverlies Jonge Kracht

Update/Overzicht 4DEDOESBURG/HUISSEN - GVA is niet te stoppen in 4D. Ook de elfde wedstrijd leverde een overwinning op, op bezoek bij het sterke SC Doesburg werd het 4-0 voor de ploeg van Johan Scholten. ,,De eerste helft was héél slecht van onze kant, daar mochten we onze keeper Ted Gerichhausen echt bedanken want die hield ons op de been.”

Met hangen en wurgen werd met 0-0 de rust gehaald. ,,In de tweede helft ging het gelukkig weer lopen en speelden we het goed uit.” Sieb Vermaas, Bas Bombach en tweemaal Tom te Boekhorst scoorden voor GVA.

Jonge Kracht raakte verder achterop bij GVA, koploper in 4D. De Huissenaren kwamen op eigen veld niet verder dan 1-1 tegen laagvlieger Loo. ,,Er wordt van ons verwacht dat we deze wedstrijd winnen, we hebben twee punten laten liggen”, stelde trainer René Knuiman, die GVA zag uitlopen naar een voorsprong van zes punten. ,,We zijn nog ongeslagen en dit was pas ons derde gelijkspel. Vooraf teken je daarvoor, maar voorlopig is het niet voldoende.” Fatih Sprenkel maakte na rust de 0-1 van Loo ongedaan: 1-1.

De wedstrijd Sprinkhanen-Angeren in 4D werd afgelast.

Zondag 4E

OSC-trainer Eddy Hagen baalde  na de 1-4 nederlaag tegen SC Millingen. Het meest nog omdat er meer dan één doelpunt had ingezeten tegen de koploper. ,,Zij waren dodelijk effectief, waar wij veel meer kansen nodig hadden om te scoren. We hebben er voldoende gehad. Dat onze enige treffer (van Andy Berendsen, red.) er in drie instanties in ging, zegt voldoende.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal