Volledig scherm
Dennis van Beukering gaat toch niet naar RKHVV © David van Haren

Handtekening niet gezet, toch geen RKHVV voor broers Van Beukering

HUISSEN - RKHVV en trainer Dennis van Beukering waren eruit voor een aanstelling van de Velpse trainer als opvolger van Mark Otten. Maar de handtekening onder het contract is niet gezet, de samenwerking is vrijdagavond toch afgeketst.

Van Beukering zou samen met zijn broer Jhon zijn werkzaamheden bij Go Ahead Eagles Onder 18 gaan combineren met een baan bij de eersteklasser uit Huissen.

Miscommunicatie

,,Laten we het op een miscommunicatie houden’', aldus Van Beukering, die verder niet wil uitweiden over de last minute breuk. ,,Misverstanden over de afspraken, blijkbaar hadden we daar beiden een andere interpretatie van. We hebben elkaar verkeerd begrepen.”

Bas Kamp van de technische commissie van RKHVV: ,,We hebben prima gesprekken gehad maar zo loopt het soms. Op naar de volgende kandidaat.’’

Go Ahead Eagles

Dennis van Beukering is dit seizoen trainer van hoofdklasser Silvolde. Vrijdag werd ook bekend dat hij het seizoen afmaakt als trainer van Jong Vitesse. Na dit seizoen vertrekt hij bij beide werkgevers, en wordt hij trainer van Go Ahead Eagles Onder 18, samen met zijn broer Jhon.

Amateurvoetbal