Volledig scherm
Tom te Boekhorst van GVA krijgt de felicitaties na een van zijn drie treffers in de finale van het Job Brandts Toernooi tegen Angeren. © Fons Sluiter

Hattrick Tom te Boekhorst bezorgt GVA de winst in Job Brandts Toernooi

ANGEREN - Vierdeklasser GVA heeft zondag verrassend het elfde Job Brandts Toernooi in Angeren gewonnen. De Doornenburgers  versloegen in de finale het organiserende SV Angeren met 3-1.

Tom te Boekhorst was de grote man voor GVA in de eindstrijd. Hij scoorde een hattrick: een kopgoal uit een corner en twee perfect uitgespeelde counters. Tussendoor scoorde Ivar Neelis voor mede-vierdeklasser Angeren.

De thuisploeg had last van zijn oude kwaal: ,,We hebben het weer afgelegd op effectiviteit”, mokte coach Edwin Geldof. ,,We hebben stappen gemaakt, maar dit was toch weer een lesje.”

De nieuwe GVA-coach Patrick Kleinveld was blij met zijn eerste succes: ,,Het was heel zwaar, we misten nog wat spelers en waren maar met zestien man. Pet­je af voor de jongens.”

Hoofdklasser RKHVV en eersteklasser SC Bemmel speelden met het tweede team in Angeren, De Bataven vaardigde het Onder 23-team af.

Eindstand Job Brandts Toernooi : 1. GVA, 2. Angeren, 3. Spero, 4. HAVO, 5. RKHVV, 6. Jonge Kracht, 7. De Bataven, 8. SC Bemmel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal