Volledig scherm
HAVO en OSC geven elkaar een hand voor de wedstrijd. © Dave Aalbers

HAVO herstelt zich na zeperd van vorige week

HAALDEREN - HAVO won zondagmiddag op sportpark De Notenboom met 3-0 van OSC. De formatie van Fred Razing herstelde zich van de blamerende 4-0 nederlaag van afgelopen week tegen OVC’85.

Nadat de ploeg uit Haalderen in de eerste tien minuten al een aantal keer gevaarlijk was, viel het doelpunt pas vlak voor rust. Een ingestudeerde corner zorgde ervoor dat Thijs Barten hem bij de eerste paal beheerst kon binnenschieten. De ploegen zochten met een 1-0 stand de kleedkamers op.

In de tweede helft moest OSC iets meer aanzetten en vielen de doelpunten in het voordeel van HAVO. In de 72ste minuut was het de beurt aan Sjors Venselaar. In de omschakeling speelde de Lingewaardse club het goed uit, waardoor de aanvaller de bal gemakkelijk kon intikken: 2-0. Twee minuten later was het helemaal gedaan voor OSC. Nadat Venselaar er snel uitkwam, behield hij het overzicht. Hij gunde het doelpunt aan zijn kompaan voorin, Thijs Barten: 3-0. HAVO nam met deze overwinning vooral revanche op zichzelf na de teleurstellende uitslag van vorige week.

Amateurvoetbal