Volledig scherm
Rob Aarntzen maakte de enige Gendtse treffer in ede, waar De Bataven DTS'35 met 2-0 versloeg. De thuisploeg scoorde nog in eigen doel. © Fons Sluiter

Hè hè, eindelijk winst voor De Bataven

EDE – De Bataven heeft eindelijk een positief resultaatje geboekt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Gendtse hoofdklasser won in Ede met 0-2 van DTS. En dat is een ploeg die vorig jaar derde werd in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal.

Voor de rust leek het van Gendtse kant nog op een trainingspotje. Kansen waren dan ook schaars. Er werd wel gescoord overigens. Rob Aarntzen deed dat op assist van Damon van Hoften.

Na de pauze zag het Gendtse spel er een stuk beter uit. DTS kon het niet meer belopen, maar had de mazzel dat er nog maar een keer gescoord werd. Dat gebeurde nota bene door een DTS’er die een voorzet van Bas Cornelissen in zijn eigen doel gleed. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal